Klanten over mij

 • "Boom Roos Fiets heeft ons kantoor omgetoverd in een veel fijnere werkomgeving. En door het gebruik van NASA-planten is het nog steeds een super hightech werkplek ;). Elk bedrijf in Utrecht zou haar kantoor door Boom Roos Fiets moeten laten vergroenen!"

  Jorrit uit Utrecht

 • "Melanie doet meer dan alleen tuinieren. Ze pakt alles aan. Ik vind het leuk hoe bestaande planten een nieuwe kans op een andere plek krijgen. En dat Melanie een duidelijke mening heeft waar ze niet zomaar van af te brengen is. Ik ben superblij met de input en kreeg meer dan ik verwachtte! Zelfs in de regen ziet het er best gezellig uit ;-)"

  Anneloes uit Leiden

 • "Ik vond Melanie's passie voor groen spul (planten en bomen) erg prettig. Hergebruik van het groen spul dat we al hadden staan, gaf mij een goed gevoel. Ik waardeer nu ook meer wat we al in de tuin hadden staan bijvoorbeeld."

  Arjan uit Lunetten

 • "Met Melanies hulp en advies is het gelukt om onze net verworven jungle om te toveren tot een prachtige groene en kindvriendelijke open tuin. Melanie zorgt dat ze al je wensen en voorkeuren meeneemt in haar advies en ontwerp en brengt daarnaast met haar kennis en inzicht ook veel zaken in waar we in eerste instantie niet aan hadden gedacht. Ze is erin geslaagd veel elementen te behouden waardoor de tuin niet "aangelegd" oogt. Ze heeft ons gecoacht en geadviseerd waardoor we zelf wisten wat we moesten doen. En misschien wel het belangrijkste: ze heeft ons de liefde voor het tuinieren bijgebracht. Ik kan iedereen BoomRoosFiets aanbevelen."

  Tessa uit Wageningen

 • "Onze tuin was nogal stenig en vooral zomers veel te warm om te zitten. Melanie heeft drie verschillende schetsen gemaakt, allemaal veel groener dan nu, met ook veel meer planten erin. Ze heeft echt meegedacht, zelfs de kiwi van mijn schoonvader en de moestuintjes van de kinderen kregen een mooi zonnig plekje toebedeeld. De tuinman die het gekozen ontwerp over een paar weken aan komt leggen reageerde meteen met: "O mevrouw, maar dit wordt heel mooi hoor, daar moet u zich geen zorgen over maken." Hoe meer we er naar kijken des te blijer zijn we met het ontwerp!"

  Wietske