Boom Roos Fiets?

Als klein meisje droomde ik er van later alles op de fiets te doen. Goed zorgen voor het milieu, bomen redden... Inmiddels zijn mijn idealen wat bijgeschaafd, maar met Boom Roos Fiets geef ik hier wel invulling aan en ik word er echt blij van:-) Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een plant of boom op maat is te vinden die een beetje rust en vrolijkheid kan bieden. De meeste bomen en planten zijn écht bijzonder. Ik help je graag jouw groen op maat te vinden!

Betrouwbaar, eerlijk en praktisch (en soms wat onhandig). Zo kun je mij omschrijven. Ik steek graag mijn handen uit de mouwen, maar wil wel eerst weten wat jij belangrijk vindt. Voordat ik bij je aan de slag ga wil ik dan ook graag jouw tuin zien en van je horen wat jij belangrijk en mooi vindt. In mijn ogen is een goede tuin vooral groen, planten zijn bij mijn ontwerp dan ook het uitgangspunt.

Afgestudeerd als bosbouwkundig ingenieur aan Wageningen Universiteit, maar te weinig zitvlees voor een kantoorbaan. Mijn werk bij Copijn boomspecialisten en de hoveniersopleiding die ik volgde paste veel beter bij mij. In 2016 startte ik mijn eigen bedrijven Boomadvies Utrecht en Boom Roos Fiets. Met mijn werk draag ik bij aan beter en meer groen in de stad. Mijn interesse in en kennis van groen gaan verder dan bomen. Soms kun je gewoon beter kiezen voor een struik of een klimplant.

 

 

Opleiding en werkervaring

  • 2017: diploma hovenier (NHBO)
  • 2011-2021: certificaat boom veiligheid controleur
  • 2015-2016: adviseur beleid en strategie Bomenwacht Nederland
  • 2010-2014: boomtechnisch adviseur Copijn Boomspecialisten
  • 2005-2014: zie LinkedIn
  • 1998-2005: Bos- en natuurbeheer Wageningen Universiteit